زیتون

از آنجایی که زیتون پرورده چرخ شده به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از التهاب کمک می‌کند، از بافت‌های اندام‌های حیاتی (یعنی مغز شما!) در برابر آسیب‌های مضر و بالقوه غیرقابل برگشت محافظت می‌کند.

مزیت دیگر: زیتون حاوی ویتامین E است، یک آنتی اکسیدان که با بهبود شناخت و کاهش خطر زوال شناختی مرتبط است.

رژیم های غذایی که به روغن زیتون به عنوان منبع اصلی چربی متکی هستند نیز با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.

استفاده از روغن زیتون فرابکر هنگام پخت و پز می تواند با تامین چربی های سالم و خوش طعم که شما را سیر تر و طولانی تر نگه می دارد، سیری را افزایش می دهد.

یک قاشق غذاخوری حدود 120 کالری دارد، در حالی که 120 کالری زیتون تقریباً 30 زیتون است (بسته به نوع و اندازه).

خوردن میان وعده میوه همچنین فیبر رژیمی را تامین می کند. یک فنجان حدود 15 درصد از نیاز شما در روز را دارد!

گفته می شود، کسانی که رژیم غذایی کم سدیم دارند باید از نسخه روغنی استفاده کنند.

زیتون

فواید میوه‌ها و سبزیجات باعث می‌شود در وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌های روزانه بی‌تفاوت باشند.

غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مانند زیتون همچنین می توانند با محافظت از DNA سلولی (بالقوه جلوگیری از رشد تومور) و کاهش استرس اکسیداتیو، شانس ابتلا به سرطان های خاص را کاهش دهند.

روغن زیتون فوق بکر به ویژه می تواند قند خون را تا دو ساعت بعد از غذا با کمک به عملکرد انسولین کاهش دهد.

اسیدهای اولئیک (نوع چربی سالم‌تر برای قلب) و پلی فنول‌های موجود در زیتون نیز می‌توانند کمک کنند.

تحقیقات نشان می دهد رژیم های غذایی سرشار از چربی های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان ها ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش دهد.

آنتی‌اکسیدان‌ها دریافتند بسیاری از سبزیجات و میوه‌ها وقتی با چربی‌های غذایی مانند زیتون مصرف شوند، بهتر جذب می‌شوند.

افزودن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به سالاد و ریختن آن در سبزیجات می‌تواند به افزایش مصرف کاروتنوئیدها کمک کند، که برای چشم‌ها مفید است و خطر بیماری در درازمدت را کاهش می‌دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *