تن ماهی

ماهی تن خوشمزه و سالم است.

تن ماهی درج منبع غنی از پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند اسیدهای چرب امگا 3 است.

تن ماهی

تن ماهی یک غذای سالم برای قلب است.

علاوه بر این، منبع عالی ویتامین B12 است. بنابراین، برای سنتز DNA و RBC حیاتی است.

ماهی تن فواید سلامتی جامعی دارد. اجازه دهید آنها را در اینجا ارزیابی کنیم.

1. برای قلب سالم و از اختلالات قلبی جلوگیری می کند
طبق یک مطالعه، مقدار زیاد اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی تن، کلسترول بد یا کلسترول LDL را کاهش می دهد. این کلسترول در امتداد شریان های قلب رسوب می کند و باعث آسیب می شود.

امگا 3 عملکرد روان پمپاژ و گردش خون در سراسر بدن را امکان پذیر می کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم امگا 3 خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

2. فشار خون را کاهش می دهد
ماهی تن دارای محتوای خوبی از پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند.

پتاسیم همراه با اسیدهای چرب امگا 3 باعث ایجاد اثر ضد التهابی می شود. بنابراین، به کاهش فشار خون، خطر سکته مغزی و حملات قلبی کمک می کند.

3. تری گلیسیرید را کاهش می دهد
طبق تحقیقات، تری گلیسیرید موجود در خون شما چربی ناسالمی است که در بدن شما در گردش است.

آنها با LDL یا کلسترول بد ارتباط دارند. روغن طبیعی ماهی تن، HDL یا کلسترول خوب را برای مبارزه با اثرات مضر تری گلیسیرید افزایش می دهد.

4. سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند
منگنز، سلنیوم، ویتامین C و روی برای بهبود سطح ایمنی ضروری هستند.

ماهی تن منبع عالی این ریزمغذی ها است. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد برای جلوگیری از عفونت ها و کنترل متابولیسم در سطح سلولی مبارزه می کنند.

5. ماهی تن از اختلالات چشمی جلوگیری می کند
یکی دیگر از مزایای سلامتی ماهی تن، امگا 3 است، که بینایی و سلامت کلی چشم شما را تقویت می کند.

علاوه بر این، امگا 3 به سلامت کلی شبکیه کمک می کند. با افزایش سن، دژنراسیون ماکولا بینایی شما را مختل می کند و منجر به نابینایی می شود. اسیدهای امگا 3 به طور موثر این وضعیت را مختل می کنند.

مطالعه‌ای که روی 40000 متخصص بهداشت انجام شد، ثابت کرد که افرادی که مصرف ماهی تن را تجویز کرده بودند، 68 درصد علائم خشکی چشم را کاهش دادند.

6. خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
اسیدهای چرب امگا 3 ماهی تن رشد و تکثیر سلول های تومور را محدود می کند. آنتی اکسیدان ها ضد التهاب هستند و التهاب را مهار می کنند.

علاوه بر این، آنها با سلول های سرطانی مبارزه می کنند.

آنتی اکسیدان ها حیاتی هستند زیرا سرطان با التهاب مزمن ارتباط دارد. بنابراین، مصرف منظم مقدار تجویز شده ماهی تن، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *